arbre

arbre

dilluns, 11 de desembre de 2017

Santa Cecília 2017!!

Benvolgudes famílies!

El passat dia 22 de novembre vam celebrar a l'escola Santa Cecília. 
Com que és el dia de la música vam preparar un concert molt especial, ja que aquest curs hem comptat amb la participació de nens i nenes de l'escola i altres participacions externes que ara us explicaré.

El concert es va dividir per famílies d'instruments. La primera família va ser la de Vent.

La primera en tocar va ser la Isabel Bustos ( 3B ) que va interpretar la cançó 
" El pincel" amb flauta travessera.
La següent va ser l' Alba ( tutora de 1A) que ens va interpretar el 1r moviment de " Sonata en Sib" amb la trompeta.

Un cop acabada la família de Vent vam començar amb la família de corda.

El primer en començar va ser en Lluc, que a més a més, és el més petit que ha tocat de l'escola i ens va interpretar la peça " Little playmates" amb el piano.


Tot seguit li va tocar el torn al Martí, el germà d'en Lluc, el qual ens va interpretar primer "Ecossaisse" amb el piano.


Després es van afegir la seva mare, la Vanesa amb el piano, i el seu pare, en Dídac amb la guitarra, per interpretar-nos tots tres la cançó " Stand by me" i després " Zombie".A continuació li va tocar el torn a l' Arnau Puig ( un exalumne de l'escola) que ens va interpretar dues cançons, primer una composició seva " Peça musical" i després la de "Titanic" amb el piano.


Després de l' Arnau van començar els/les guitarristes, que en tenim prou a l'escola...👌

Els primers van ser el grupet de guitarristes del Nus. El mestre de guitarra és l' Edgar, el qual ja ha participat anteriorment amb nosaltres al concert de Santa Cecília i els alumnes han estat: l' Ariadna Riu ( 1A ); l' Adrián Platas, Noah Vejarano i Jordi Albert ( 2A ) i l' Arnau Cerezo (3B ).


Després la Jimena Vizuete ( 4B) ens va interpretar la cançó " Cant de joia " ( Himno de la alegría) amb la guitarra.


A continuació li va tocar el torn al Pau ( 6C ), el qual és un veterà de Santa Cecília, ja que porta molts anys participant.
Aquest serà l'últim que estarà a l'escola, ja que marxa a l'institut...així que vagi molt bé i que la música t'acompanyi!!😜.
Aquest any ens ha interpretat " Intro de Juego de tronos".


I per últim, vam tenir un altre convidat especial, ja que ha volgut gaudir d'aquest dia amb nosaltres en Pau Vázquez, que és el tiet del Damià Vázquez de 6A.
Primer ens va interpretar una peça anomenada " Horizons" amb la guitarra i després ens va interpretar una cançó composada per ell mateix anomenada " Pregària infants" amb guitarra i veu.


Vull donar les gràcies a tots els participants d'aquest dia de Santa Cecília, ja que sense vosaltres el dia de la música no seria igual!!
Gràcies per compartir el que esteu aprenent i us animo a seguir l'any vinent...i a tots aquells nens i nenes que esteu començant aquest any us animo a que feu el mateix que els vostres companys!

VISCA LA MÚSICA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada